in

Βασίλισσα Ελισάβετ: “Έσπασε” το πρωτόκολλο εξαιτίας του καύσωνα

Το θερμόμετρο χτυπάει… κόκκινο στη Μεγάλη Βρετανία το τελευταίο διάστημα και κάπως έτσι, αναγκάστηκε η βασίλισσα Ελισάβετ να δώσει εντολή στους φρουρούς να αποσυρθούν από το πόστο τους στον Πύργο του Λονδίνο, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η μονάρχης “έσπασε” το πρωτόκολλο, θέλοντας να προστατεύσει τους φρουρούς από τη ζέστη, δίνοντας εντολή να αποσυρθούν όλοι το μεσημέρι, καθώς η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη στη Μεγάλη Βρετανία κι η θερμοκρασία ξεπερνάει πλέον τους 40 βαθμούς.

“Η υγεία των στρατιωτών μας είναι προτεραιότητα όλες τις στιγμές και έχουμε λάβει πρόσθετα μέτρα αυτή την εβδομάδα, όπως συχνούς ελέγχους, ευέλικτα καθήκοντα και περισσότερο νερό για να βεβαιώσουμε ότι θα μπορούν να συνεχίσουν τα καθήκοντά τους με ασφάλεια”, δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού για τις αποφάσεις που λήφθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την περασμένη Δευτέρα η αλλαγή της φρουράς που πραγματοποιείται στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ήταν μικρότερης διάρκειας, με την Ελισάβετ να αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει και να “σπάει” το πρωτόκολλο για τους σωστούς λόγους.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Joe Biden: Μεγάλη ανησυχία και… μπέρδεμα στις ΗΠΑ για την υγεία του

Demi Moore: Η ηλικία κι η αντιμετώπιση των άλλων γυναικών