in

William – Kate Middleton: Οικογενειακές διακοπές στην Καραϊβική

The Duke and Duchess of Cambridge visit a young players’ Rugby Tournament, Forsyth Barr Stadium, Dunedin, New Zealand, Sunday, April 13, 2014. (AP Photo/SNPA, David Rowland) **POOL**

Ύστερα από μία άκρως απαιτητική σεζόν, ο πρίγκιπας William κι η Kate Middleton, βρήκαν το χρόνο να κάνουν ένα… διάλειμμα με τα παιδιά τους.

Το βασιλικό ζευγάρι ταξίδεψε με ελικόπτερο, το οποίο περίμενε κοντά στο Παλάτι του Κένσινγκτον για να τους παραλάβει και ταξίδεψε στο ιδιωτικό νησί Mystique που ανήκει στο κρατίδιο Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, το οποίο βρίσκεται στη θάλασσα της Καραϊβικής.

Τελευταία φορά που το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το συγκεκριμένο νησί, ήταν στα έκτα γενέθλια του πρίγκιπα George, με την οικογένεια να απολαμβάνει τώρα τις διακοπές της μακριά από όλους κι από όλα.

Όλα δείχνουν ότι ο William κι η Kate θα μετακομίσουν κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ και θα εγκατασταθούν στην έκταση του Κάστρου του Windsor, ωστόσο, για την ώρα βρίσκονται σε διακοπές μαζί με τα παιδιά τους και χαλαρώνουν στην Καραϊβική.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Homemade ice cream: Αυτή είναι η must-try συνταγή

Bruce Springsteen – Patti Scialfa: Απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι