in

Camille Vasquez: “Ανήθικα όσα γράφτηκαν για τον Depp”

Το τελευταίο διάστημα, έχει ξεκινήσει μία φημολογία γύρω από τη σχέση του Johnny Depp με την Camille Vasquez.

Η γνωστή δικηγόρος, που ανήκει στη νομική ομάδα του ηθοποιού, βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς συγκεκριμένες ιστοσελίδες υποστήριζαν πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Depp, ωστόσο, η ίδια σχολιάζοντας όλα αυτά σημείωσε πως δεν της έκανε τίποτα εντύπωση.

“Θεωρώ πως είναι κάτι αναμενόμενο όταν μια γυναίκα κάνει απλά τη δουλειά της. Είναι απογοητευτικό πως αρκετά Μέσα σχεδόν το πίστεψαν ή ειπαν πως οι επαφές μου με τον Johnny, ο οποίος είναι ένας φίλος και τον γνωρίζω και τον εκπροσωπώ για 4,5 χρόνια τώρα, με κάθε τρόπο ήταν ακατάλληλες ή μη επαγγελματικές. Είναι απογοητευτικό να το ακούς”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Νοιάζομαι πολύ βαθιά για τους πελάτες μου και προφανώς ήμασταν πολύ κοντά. Όμως, όταν λέω εμείς, εννοώ όλη η ομάδα και φυσικά αυτό περιλαμβάνει και τον Johnny. Και είμαι Κουβανή και Κολομβιανή. Είμαι της αφής. Τι θέλεις να σου πω; Τους αγκαλιάζω όλους. Και δεν ντρέπομαι για αυτό”.

Η Vasquez έκανε λόγο για σεξιστικές συμπεριφορές και για ανήθικα δημοσιεύματα, δεδομένου ότι ο Depp είναι πελάτης της, με τον ίδιο από τη μεριά του να μη δίνει σημασία σε όλα αυτά.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Britney Spears: Ο γάμος κι η νέα σελίδα στη ζωή της

Versace: Παρουσιάζει τη home collection στο φετινό Salone del Mobile