in

Emma Heming: Η αλλαγή στη ζωή της κι ο Bruce Willis

Η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming, μίλησε για την καθημερινότητα της οικογένειάς της μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με αφασία και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους.

“Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου. Η ποσότητα φροντίδας για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι μου έχει επηρεάσει την ψυχική μου υγεία και τη γενικότερη υγεία μου. Και δεν εξυπηρετεί κανέναν στην οικογένειά μου”, ανέφερε αρχικά το διάσημο μοντέλο, που παραδέχθηκε πως υπάρχουν στιγμές που κι η ίδια λυγίζει.

Η Emma έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό δύο κόρες, την 10χρονη Mabel και την 8χρονη Evelyn και προσπαθεί να αφιερώνει -όσο το δυνατόν περισσότερο- χρόνο και στον εαυτό της, κάτι που σίγουρα είναι απαραίτητο σε μία τόσο απαιτητική περίοδο, όπως αυτή.

“Κάποιος μου είπε πριν λίγο καιρό πως όταν φροντίζεις πολύ κάποιον άλλο καταλήγεις να μην φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτό με σταμάτησε και μου φάνηκε πολύ λογικό. Όταν κάνω γυμναστική, είναι μια στιγμή που μπορώ να αποσυνδεθώ από τα άλλα και να κάνω κάτι που ξέρω ότι με κάνει να νιώθω καλά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βρει κανείς αυτό το πράγμα που τον κάνει να νιώθει καλά και να το χτίσει”, εξηγεί και σίγουρα, τα λόγια της έχουν τη δική τους σημασία.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Και… τρίτος γάμος για το ζευγάρι

Kate Middleton: Η απάντηση για τα παιδιά της και το Top Gun