in

Βruce Willis: Τα νεότερα για την υγεία του

Η ζωή του άλλαξε ριζικά τα τελευταία και τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, καλούνται να προσαρμοστούν σε μία νέα πραγματικότητα.

Τον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε πως ο γνωστός ηθοποιός διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD), με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να απομακρυνθεί από την υποκριτική.

Η συγκεκριμένη νόσος πρόκειται για μια πάθηση που επηρεάζει τον εγκέφαλο και προκαλεί δυσκολία στη γλώσσα και την ομιλία, με την 29χρονη κόρη του, να αποκαλύπτει τώρα σημαντικές λεπτομέρειες για την καθημερινότητά του.

“Αυτές τις μέρες, εμπιστευόμαστε τον μπαμπά μου. Μπορεί να βρεθεί στον πρώτο όροφο του σπιτιού, κάπου στο μεγάλο ενιαίο χώρο της κουζίνας-τραπεζαρίας-καθιστικού ή στο γραφείο του. Ευτυχώς, η άνοια δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Το δωμάτιο είναι γεμάτο με τα μικροαντικείμενα που έχει συλλέξει: παλιά αυτοκινητάκια, νομίσματα, πέτρες, αντικείμενα από ορείχαλκο. Του αρέσουν τα πράγματα που αισθάνεται βαριά στο χέρι, που μπορεί να τα γυρίσει στα δάχτυλά του. Πάντα παίζει μουσική”.

Μία νέα ζωή, μία νέα πραγματικότητα για έναν ηθοποιό που έχει γράψει τη δική του ιστορία…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Meghan Markle: Η επιστροφή στα social media κι ο νέος μάνατζερ

Πεντανόστιμη δροσερή τονοσαλάτα με αβοκάντο