in

Sports Illustrated: Το εξώφυλλο που κάνει την κάθε γυναίκα να χαμογελάει!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, στο Sports Illustrated βλέπουμε ένα μοντέλο με ουλή από καισαρική τομή κι η εικόνα αυτή -πραγματικά- προκαλεί πολλά χαμόγελα!

Η ιδρύτρια και CEO της εταιρείας Frida Mom, Chelsea Hirschhorn, είναι αυτή που… κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς θέλησε να δείξει το αληθινό, το πιο αυθεντικό πρόσωπο των γυναικών, που έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους κι είδαν το σώμα τους να αλλάζει και να παίρνει μία νέα μορφή.

Η Kate Hughes, το πανέμορφο μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια, παραδέχθηκε ότι παρά το γεγονός πως η ουλή της δεν έχει επηρεάσει την καριέρα της, η ίδια δυσκολεύτηκε να αποδεχθεί το σώμα της και τις αλλαγές που παρατήρησε σε αυτό.

“Μου πήρε καιρό να αναρρώσω σωματικά και πνευματικά και να αγκαλιάσω όλο αυτό που πέρασα και τις αλλαγές που έγιναν στο σώμα μου, για να βγω δυνατή.

Για εμένα, αυτό δεν ήταν απλώς μία φωτογράφιση. Γίνεται μία απίστευτη αλλαγή στην κοινωνία μας σήμερα, με τη συμπερίληψη. Το ότι μου δίνεται η ευκαιρία να πω την ιστορία μου, με βοηθά να ενθαρρύνω τις γυναίκες να αισθανθούν πανίσχυρες”, σημείωσε χαρακτηριστικά το διάσημο μοντέλο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Rise: Κυκλοφόρησε το trailer κι είναι καθηλωτικό!

Αdele: Η ξεκάθαρη απάντηση για τις φήμες περί χωρισμού