in

Κιμ Μπάσιντζερ: Η αποκάλυψη για το δύσκολο διαζύγιο

Η Κιμ Μπάσιντζερ βρέθηκε στην εκπομπή “Red Table Talk” μαζί με την κόρη της, Άιρλαντ και μίλησε μεταξύ άλλων και για το διαζύγιό της με τον Άλεκ Μπάλντγουιν.

“Πέρασα ένα πολύ βαρύ διάστημα, όταν είσαι στα φώτα της δημοσιότητας είναι όλα πιο δύσκολα. Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο διαζύγιο. Κι Άιρλαντ έπρεπε να το περάσει πολύ δύσκολα. Ο Άλεκ είναι αστείος. Είμαστε όλοι καλά τώρα και έχουμε καλές σχέσεις. Αλλά ήταν και είναι μια πρόκληση. Ήταν μια πρόκληση για όλους. Και δεν νομίζω πως ο Άλεκ ήταν συναισθηματικά ή ψυχικά διαθέσιμος για μια τέτοια συζήτηση”, ανέφερε αρχικά η Μπάσιντζερ.

Η ηθοποιός κι ο Άλεκ Μπάλντγουιν ήταν μαζί από το 1993 έως το 2002, με τη σχέση τους να περιλαμβάνει πολλά, διαφορετικά στάδια, μέχρι το χωρισμό.

“Μεγάλωσα την κόρη μου με έναν αντισυμβατικό τρόπο. Ήθελα να νιώθει ελεύθερη. Εάν ήθελε να φέρει φίλους της στο σπίτι ή να βάψει τους τοίχους με ένα μαρκαδόρο, την άφηνα. Ήθελα η παιδική της ηλικία να είναι γεμάτη με αγάπη, φως, ζώα και φίλους”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χέιλι Μπίμπερ: Η εξομολόγηση για την επέμβαση και το εγκεφαλικό

Tiphaine Auzière: Τα φώτα στρέφονται επάνω της