in

Χέιλι Μπίμπερ: Η εξομολόγηση για την επέμβαση και το εγκεφαλικό

Η Χέιλι Μπίμπερ πέρασε πρόσφατα μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και μοιράστηκε την εμπειρία της, μέσα από ένα βίντεο 12 λεπτών στα social media.

Θέλοντας αφενός να μοιραστεί την ιστορία της κι αφετέρου να αποτέλεσει παράδειγμα για άλλους νεαρούς ανθρώπους που ενδεχομένως βρίσκονται στην ίδια θέση, η Χέιλι περιέγραψε όσα βίωσε.

Όλα ξεκίνησαν όταν έτρωγε κανονικά πρωινό με τον Τζάστιν. Αρχικά, ήταν ένας πόνος στο χέρι που έφτανε μέχρι τις άκρες των δαχτύλων και μέσα σε λίγα λεπτά, δεν μπορούσε να μιλήσει, ούτε να συντάξει μια απλή πρόταση.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, με τη Χέιλι να σημειώνει πως: “Ήταν λες και η γλώσσα με το στόμα μου δεν μπορούσαν να βρουν τις λέξεις για να απαντήσω, ήταν τρομακτικό. Ήμουν πολύ φοβισμένη”.

Ακολούθησε μία σειρά από εξετάσεις, καθώς οι γιατροί έπρεπε να εντοπίσουν το πώς προέκυψε ο θρόμβος στον εγκέφαλο και σύντομα, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ήταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Αρχικά, η Χέιλι είχε μόλις ξεκινήσει να παίρνει αντισυλληπτικά χάπια, ενώ είχε περάσει covid19 και πρόσφατα είχε κάνει κι ένα πολύωρο ταξίδι στο Παρίσι.

Από τα τεστ και τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως το μοντέλο υποφέρει από PFO, Ανοικτό Ωοειδές Τρήμα. Τι είναι αυτό; Πρόκειται ουσιαστικά για μία τρύπα στην καρδιά, στο μεσοκολπικό διάφραγμα, που υπάρχει σε όλα τα έμβρυα για να μπορεί να μεταφέρεται το οξυγονωμένο αίμα από τη μητέρα στο σώμα τους.

Αυτή η τρύπα θεωρητικά πρέπει να κλείσει μετά τη γέννηση, ωστόσο στο 25% περίπου των ανθρώπων παραμένει ανοικτή, γι’ αυτό κι η Χέιλι υποβλήθηκε σε επέμβαση.

“Είμαι ευγνώμων που όλα πήγαν καλά και που βρήκαμε τι φταίει και το διορθώσαμε και μπορώ να ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να προχωρήσω στη ζωή μου”, ανέφερε το μοντέλο, που πλέον αφήνει πίσω του αυτό το διάστημα και κοιτάζει μπροστά.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η βόλτα στο Sandringham Estate κι οι εορτασμοί

Κιμ Μπάσιντζερ: Η αποκάλυψη για το δύσκολο διαζύγιο