in

Γουίλ Σμιθ: Η σκληρή απόφαση της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Ο Γουίλ Σμιθ “πλήρωσε” ακριβά όσα συνέβησαν στα Oscars και δεν είναι τυχαίο, ότι από την πρώτη στιγμή πολλές εταιρίες παραγωγής πήραν την απόφαση να αποσύρουν αρκετά projects, στα οποία επρόκειτο να συμμετάσχει κι ο ίδιος.

Τώρα, έρχεται ένα νέο “χτύπημα”, καθώς η Ακαδημία ανακοίνωσε πως αποφάσισε να τον αποκλείσει για τα επόμενα δέκα χρόνια από κάθε επίσημη εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης και της τελετής απονομής των Oscar.

“Το Συμβούλιο των Διοικητών συγκάλεσε συνεδρίαση για να συζητήσει πώς να ανταποκριθεί καλύτερα στις ενέργειες του Γουίλ Σμιθ στα Oscars, εκτός από την αποδοχή της παραίτησής του. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, για μια περίοδο 10 ετών από τις 8 Απριλίου 2022, ο κ. Σμιθ δε θα επιτρέπεται να παρακολουθήσει εκδηλώσεις ή προγράμματα της Ακαδημίας, αυτοπροσώπως ή εικονικά, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Βραβείων Oscar”, αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Όλα αυτά, ενώ ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τις ευθύνες του, αναγνωρίζοντας το λάθος του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζίτζι Χαντίντ: Αυτό είναι το νέο της haircut!

Τζένιφερ Λόπες – Μπεν Άφλεκ: Ο αρραβώνας είναι γεγονός!