in

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Το πρώτο της μήνυμα μετά απ’ ότι έγινε στα Oscars

Με αφορμή το “επεισόδιο” του Γουίλ Σμιθ με τον Κρις Ροκ, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες.

Ο γνωστός ηθοποιός, ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά, του, τονίζοντας πως η βία είναι δηλητηριώδης και καταστροφική σε κάθε της μορφή.

Η σύζυγός του, πήρε θέση μέσα από τα social media για όλο αυτό που έγινε, σημειώνοντας: “Αυτή είναι μια περίοδος επούλωσης. Και είμαι εδώ γι’ αυτό”.

“Η βία είναι δηλητηριώδης και καταστροφική σε κάθε μορφή της», ξεκίνησε. «Η συμπεριφορά μου στα χθεσινοβραδινά βραβεία ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη.

Τα αστεία σε βάρος μου είναι κομμάτι της δουλειάς, αλλά το αστείο για την κατάσταση της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για εμένα και αντέδρασα συναισθηματικά. Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις. Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Νιώθω ντροπή και οι πράξεις μου δεν αντιπροσωπεύουν το ποιος θέλω να γίνω. Δεν υπάρχει χώρος για βία, σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης”, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Γουίλ Σμιθ από τη δική του μεριά, σε μία προσπάθεια να… απολογηθεί για όσα έγιναν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ριάνα: Άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο πάρτι του Jay Z

Μπρους Γουίλις: Η δύσκολη απόφαση και το πρόβλημα υγείας