in

Μπρους Γουίλις: Η δύσκολη απόφαση και το πρόβλημα υγείας

Ο Μπρους Γουίλις αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας κι αυτή που έκανε τη δύσκολη αποκάλυψη, ήταν η Ντέμι Μουρ.

Οι δυο τους έχουν χωρίσει πλέον, αλλά δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Έτσι, η Μουρ ήταν αυτή που αποκάλυψε πως ο Γουίλις αντιμετωπίζει θέμα με την υγεία του, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί κι από την υποκριτική.

“Ως οικογένεια θέλουμε να μοιραστούμε με τους εκπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ότι ο αγαπημένος μας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, που επηρεάζει τις νοητικές λειτουργίες του. Ως αποτέλεσμα, και μετά από πολλή σκέψη, αποσύρεται από την καριέρα που σημαίνει τόσο πολλά για εκείνον”, ανέφερε αρχικά η πασίγνωστη ηθοποιός και συνέχισε:

“Αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την οικογένειά μας και εκτιμούμε την αγάπη, τη συμπόνοια και την υποστήριξη που μας δείχνετε διαρκώς. Το αντιμετωπίζουμε ενωμένοι και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσο πολλά σημαίνετε γι’ αυτόν, όπως κι εκείνος για εσάς.
 Όπως λέει πάντα κι ο Μπρους: “Ζήσε τη ζωή σου” κι αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε μαζί”.

Τι ακριβώς είναι η αφασία; Πρόκειται για ένα σύμπτωμα, που μπορεί να οφείλεται σε διάφορα αίτια, όπως νευροεκφυλιστικές παθήσεις, λοιμώξεις του κεντρικού νευρικού συστήματος κι ενδοκρανιακοί όγκοι.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Το πρώτο της μήνυμα μετά απ’ ότι έγινε στα Oscars

Κένταλ Τζένερ: “Γεύση” από την προετοιμασία της για το after-party των Oscars