in

Η Μίλα Γιόβοβιτς πήρε θέση για τις αμβλώσεις

Η Μίλα Γιόβοβιτς είναι μία πετυχημένη γυναίκα, σύζυγος και μητέρα.

Η ηθοποιός και μοντέλο, μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της μέσα από τα social media, ωστόσο, αυτή τη φορά θέλησε να πάρει θέση για ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Η Γιόβοβιτς μίλησε για το θέμα των αμβλώσεων κι εξήγησε ότι πρόκειται για επιλογή που οφείλει να μπορεί να κάνει η κάθε γυναίκα, μέσα από μερικές φωτογραφίες της που δημοσίευσε.

“Αυτές οι στιγμές μοιάζουν ιδανικές. Και είναι πραγματικά. Και υπάρχουν λόγοι για αυτό. Έχω πολλή βοήθεια. Έχω δύο απίστευτες νταντάδες που εργάζονται στην οικογένειά μου για χρόνια και είναι δύο από τις πιο κοντινές και αγαπημένες φίλες μου. Ο πατέρας μου ζει μαζί μας και είναι πάντα εδώ. Έχω φίλους και οικογένεια που έρχονται και φέρνουν χαρά στις ζωές μας.

Έχω ένα σύζυγο που λατρεύει να είναι στο σπίτι μαζί μας και μοιράζεται όλες τις δυσκολίες του να είσαι γονιός μαζί μου. Έχω μια καριέρα που αγαπώ και που ήταν απίστευτα επιτυχημένη, κάτι που μου δίνει το προνόμιο της οικονομικής δυνανότητας να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου. Χάρη σε αυτή την προνομιούχα ζωή, έχω πρόσβαση στην άμβλωση, τη χρησιμοποίησα και επέλεξα τη σωστή στιγμή να αποκτήσω παιδιά, με τον σωστό άνθρωπο”, ανέφερε στο μήνυμά της, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες με τα παιδιά της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Τζο Μπάιντεν κάνει ξανά τη διαφορά!

Η Ντέμι Μουρ ποζάρει αμακιγιάριστη κι είναι εκθαμβωτική