in

Ο Τζο Μπάιντεν κάνει ξανά τη διαφορά!

Ο Τζο Μπάιντεν κι η σύζυγός του, Τζιλ είδαν τη ζωή τους να αλλάζει σημαντικά τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, μερικά πράγματα παρέμειναν ίδια.

Ο πλανητάρχης, μίλησε στον Τζίμι Φάλον και μεταξύ άλλων, σημείωσε πως δεν τους αρέσει να τα έχουν όλα έτοιμα, ειδικά το φαγητό τους!

“Στον Λευκό Οίκο υπάρχει κάποιος για να σου φτιάξει το πρωινό ή κάποιος για να διπλώσει τα ρούχα σου και να σου κρατάει τη τσάντα. Αλλά τώρα έχουμε μια συμφωνία. Είναι τέλειοι. Οι άνθρωποι που είναι στην κουζίνα στον δεύτερο όροφο, τους είπαμε να μην έρχονται για το πρωινό, γιατί δεν υπάρχει λόγος, μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας τα αυγά μας και να βάλουμε δημητριακά.

Εγώ και η Τζιλ προερχόμαστε από οικογένειες μεσαίας τάξης. Κι οι δύο είμαστε απόφοιτοι κολλεγίων που έχουμε δουλέψει σκληρά. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να μας σερβίρουν. Η κόρη μου είχε δώσει μια συνέντευξη όταν ήταν δέκα περίπου χρονών και την είχαν ρωτήσει εάν ο μπαμπάς της μαγειρεύει για εκείνη κι είχε πει πως δεν μπορώ να κάνω πολλά, μπορώ να φτιάξω μόνο μακαρόνια. Είχε δίκιο…”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπάιντεν, παρουσιάζοντας μία διαφορετική πτυχή του εαυτού του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μέριλ Στριπ: Το απόλυτο fashion icon έκανε ξανά το θαύμα του

Η Μίλα Γιόβοβιτς πήρε θέση για τις αμβλώσεις