in

Chiara Ferragni: Η πρώτη τοποθέτηση για τον χωρισμό και η αυτοκριτική

Η αλήθεια είναι πως η Chiara Ferragni έχει συνηθίσει να είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω της.

Η Ιταλίδα, βρίσκεται για μία ακόμη φορά τώρα στο επίκεντρο με αφορμή τον χωρισμό της -όπως φαίνεται- με τον Fedez και στο πλαίσιο μίας μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και γι’ αυτή την εξέλιξη στη ζωή της.

Αρχικά, η Chiara τοποθετήθηκε -ξανά- για το μεγάλο σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη το προηγούμενο διάστημα και δήλωσε για μία ακόμη φορά μετανιωμένη, σημειώνοντας: “Δε θα έπαιρνα ξανά μια τέτοιου είδους πρωτοβουλία, θα συνέχιζα να κάνω αυτό που έκανα στο παρελθόν, δηλαδή είτε εντελώς φιλανθρωπικές δραστηριότητες, είτε εμπορικές δραστηριότητες που αποτελούν την κινητήρια δύναμη των δύο εταιρειών μου που απασχολούν σχεδόν 50 άτομα. Μπορώ μόνο να πω ότι λυπάμαι, ότι δε θα τα ξανακάνω στο μέλλον”.

Όσο για τον χωρισμό που απασχολεί τα media της Ιταλίας κι όχι μόνο; Η Ιταλίδα μίλησε και γι’ αυτό το θέμα κι έδωσε τη δική της απάντηση, σε μία ιδιαίτερη περίοδο για την ίδια και την οικογένειά της.

“Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε και γι’ αυτό δε θα διακόψουμε τη σχέση μας από τη μια μέρα στην άλλη. Πάντα ο κόσμος πιστεύει πως ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από μια οθόνη, είναι ψεύτικος. Πάντα ο κόσμος θεωρεί ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών, κάποιος που με συμβουλεύει, ότι έχω συγκεκριμένη στρατηγική και αποφασίζω ότι εγώ και ο σύζυγός μου θα αποστασιοποιηθούμε για να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ότι υπάρχει κρίση. Αλλά δεν είναι έτσι, δεν υπάρχει στρατηγική, λυπάμαι που ο κόσμος το πιστεύει αυτό”, σημείωσε η Chiara και συνέχισε:

“Ο Fede κι εγώ εγκαταλείψαμε ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής υπέρ της προσωπικής μας ιστορίας. Είναι μια επιλογή. Θα συνεχίσω να το κάνω. Εάν είμαι αυτή που είμαι, οφείλεται στο ότι εκφράζω όσα είμαι. Υπάρχουν και αρνητικές πλευρές, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Υπάρχει ζωή έξω από τα κοινωνικά δίκτυα και πρέπει να τη ζούμε. Κατάλαβα ότι πρέπει να ζούμε περισσότερο στο παρόν, στην πραγματική ζωή. Ακόμα και αν τα social media, είναι η δουλειά των ονείρων μου, η ζωή είναι έξω”.

Είναι μία δύσκολη περίοδος για την ίδια, ωστόσο, έστω κι έτσι η Chiara μιλάει για όλα ξεκάθαρα και κάνει focus στα παιδιά της, ζητώντας από τα media να σεβαστούν όλη αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αpple lovers: Πεντανόστιμα muffins μήλου

Julie Marot: Μας ξεναγεί στην εντυπωσιακή κατοικία της στο Μπαλί