in

Gwyneth Paltrow: Η φωτογραφία με την Dakota Johnson και η ξεχωριστή σχέση

Η Gwyneth Paltrow υπήρξε παντρεμένη με τον Chris Martin για πέντε χρόνια και παρά το γεγονός ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, προχωρώντας στη ζωή τους, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Μαζί, απέκτησαν 2 παιδιά, την 19χρονη σήμερα Apple και τον 17χρονο Moses, με το διάσημο ζευγάρι να χωρίζει το 2014. Ο Chris Martin έχει πλέον σχέση με την Dakota Johnson κι όλοι μαζί, έχουν μία πολύ καλή σχέση, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο Q&A που έκανε η Paltrow στα social media της.

Η γνωστή ηθοποιός κι επιχειρηματίας, πόσταρε μία φωτογραφία με την Dakota, με τις δύο γυναίκες να απολαμβάνουν η μια την παρέα της άλλης, ενώ αυτό που παρατήρησαν αρκετοί ήταν και το κοινό τους outfit.

“Γνωρίζω ότι ο πρώην σύντροφός μου, ήταν γραφτό να είναι πατέρας των παιδιών μου και γνωρίζω καλά, πως ο τωρινός μου σύντροφος, είναι ο άνθρωπος που θα γεράσω μαζί του”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της η Paltrow και συνέχισε:

“Το να συνειδητοποιείς πως πλέον είναι η στιγμή να χωρίσεις, σε αφήνει να καταλάβεις πως μπορούν να υπάρξουν δυο διαφορετικά είδη αγάπης. Το να αποφασίσεις ότι δε θες να είσαι πια ερωτικό ζευγάρι, δε σημαίνει πως πρέπει να χωρίσεις άσχημα”.

Ωραίο μήνυμα από την ηθοποιό, ωραία αντιμετώπιση από όλες τις πλευρές…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Irina Shayk – Emily Ratajkowski: Μετέτρεψαν το γήπεδο σε… πασαρέλα!

Sarah Jessica Parker: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με την οικογένειά της