in

Τo Hollywood ξεσπά: “Σταματήστε τώρα τις εκτελέσεις”

Η κατάσταση στο Ιράν ήταν και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Εκατοντάδες γυναίκες -κι όχι μόνο- βρίσκονται αντιμέτωπες με τον θάνατο κι οι αρχές, δε δείχνουν διατεθειμένες να αλλάξουν στάση.

Την ίδια στιγμή, όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα, με τις διάσημες stars του Hollywood να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να στέλνουν το δικό τους, ηχηρό μήνυμα.

Οι Cate Blanchett, Marion Cotillard, Jason Momoa, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston και πολλές ακόμη προσωπικότητες του Hollywood ένωσαν τις δυνάμεις του σε ένα video, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τις εκτελέσεις στο Ιράν.

“Στεκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων του Ιράν και τον αγώνα τους για ελευθερία. Έχουν συλληφθεί χιλιάδες, ενώ κάποιοι έχουν εκτελεστεί. Πολλοί περισσότεροι κινδυνεύουν, αλλά όλος ο πλανήτης παρακολουθεί”, γράφουν στη λεζάντα του video που ετοίμασαν, με τους δημιουργούς του να σημειώνουν:

“Θέλαμε να τραβήξουμε όσο περισσότερη προσοχή γινόταν και να προκαλέσουμε πίεση στην Ισλαμική Δημοκρατία. Ο άλλος σκοπός ήταν να δείξουμε στους Ιρανούς ότι όλος ο κόσμος είναι με το μέρος τους και ότι δεν υποφέρουν μάταια. Είναι εκεί έξω στους δρόμους εδώ και μήνες. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τη σωματική και ψυχική αντοχή που χρειάζεται”.

Η κατάσταση στο Ιράν έχει ξεφύγει, ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία της Mahsa Amini και τώρα, όλοι αυτοί οι λαμπεροί celebrities στέκονται στο πλευρό των ανθρώπων που παλεύουν σε μία χώρα που υποφέρει…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shalom Harlow: Σχολιάζει 13 iconic looks από το 1993 μέχρι και σήμερα

Πρίγκιπας Harry: Οι αποκαλύψεις για τον Κάρολο και την Camilla