in

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί μία έντονη ανησυχία γύρω από το Kensington Palace και τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Χθες, έγινε αρχικά γνωστό πως η Kate Middleton νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από μία επιτυχή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, ενώ λίγο μετά, αποκαλύφθηκε πως και ο βασιλιάς Κάρολος θα πρέπει να επισκεφθεί το νοσοκομείο.

Τι συμβαίνει ακριβώς με την Kate; Η 42χρονη πριγκίπισσα, υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, με απόλυτη επιτυχία.

Η Kate θα παραμείνει στην “The Clinic” του Λονδίνου, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου, για ένα διάστημα 10-14 ημερών, με την επίσημη ενημέρωση να αναφέρει:

“Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίε. Το Παλάτι του Kensington θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενες υποχρεώσεις της κι ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν”.

Η Kate Middleton θα παραμείνει για μερικές ακόμη ημέρες στο νοσοκομείο και κατόπιν, θα ακολουθήσει και το στάδιο της ανάρρωσης στην κατοικία της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Emma Stone: Αυτό είναι το τηλεπαιχνίδι που της αρέσει πολύ

Kylie – Kris Jenner: Μπαίνουν μαζί στην κουζίνα και… δημιουργούν