in

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Καταθέσεις που σοκάρουν

Ο Τζόνι Ντεπ κι η Άμπερ Χερντ είδαν τη ζωή τους να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη και θα λύσουν τις διαφορές τους, στις δικαστικές αίθουσες.

Ο ηθοποιός μήνυσε την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας από εκείνη 50 εκατομμύρια δολάρια, με τη δίκη να είναι σε εξέλιξη, ωστόσο, οι μαρτυρίες κι από τις δύο πλευρές σοκάρουν!

Ανάμεσα σε αυτούς που κλήθηκαν να δώσουν την άποψή τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι κι η πρώην σύμβουλος γάμου, Λόρελ Άντερσον, που είχε επισκεφθεί το πρώην ζευγάρι το 2015.

Μεταξύ άλλων, η γιατρός ανέφερε πως και οι δυο είχαν υπάρξει κακοποιητικοί στη σχέση, σημειώνοντας: “Ναι έχετε δίκιο. Ο ίδιος είχε τον έλεγχο του εαυτού του για περίπου 20 με 30 χρόνια. Και οι δύο ήταν θύματα κακοποίησης στα σπίτια τους, ωστόσο πίστευα πως τον έλεγχε καλά για δεκαετίες. Και με την κ. Χερντ κάτι πυροδοτήθηκε μέσα του και συμμετείχαν σε αμοιβαία κακοποίηση.

Αν ο Ντεπ επρόκειτο να την αφήσει για να αποκλιμακώσει τον καβγά, εκείνη θα τον χτυπούσε για να τον κρατήσει εκεί γιατί προτιμούσε να βρίσκονται σε διαμάχη παρά να την αφήσει”.

Επίσης, η γιατρός ανέφερε πως είχε παρατηρήσει μικρούς μώλωπες στο πρόσωπο της ηθοποιού, με τη διαδικασία της δίκης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τις καταθέσεις να συνεχίζονται.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπάρακ Ομπάμα: Απέκτησε το δικό του ντοκιμαντέρ

Νταϊάν Κίτον: Αποκάλυψε τον… εθισμό της