in

Σάμιουελ Τζάκσον: Ξέσπασε κατά της Ακαδημίας!

Ο Σάμιουελ Τζάκσον ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που τα έβαλε με την Ακαδημία Κινηματογράφου, επειδή δεν τον έχει βραβεύσει.

Ο διάσημος ηθοποιός που φέτος θα βραβευτεί με τιμητικό Όσκαρ, υπήρξε μόλις μία φορά στην καριέρα του υποψήφιος και στο πλαίσιο συνέντευξής του, ανέφερε πως: “Έπρεπε να έχω κερδίσει αυτό το Όσκαρ. Η γυναίκα μου κι εγώ πήγαμε να δούμε το Bugsy. Πήραν υποψηφιότητα και εγώ όχι; Φαντάζομαι οι μαύροι συνήθως κερδίζουν κάνοντας απαίσια πράγματα στη μεγάλη οθόνη.

Σαν τον Ντένζελ Ουάσινγκτον που ήταν ένας κακός μπάτσος στο “Training Day”. Όλα τα σπουδαία που έκανε σε ρόλους όπως ο “Malcolm X”, όχι θα το δώσουμε στον άλλο. Οπότε ίσως έπρεπε να το είχα κερδίσει. Αλλά τα Όσκαρ δεν μετακινούν το κόμμα στον μισθό σου, έχει να κάνει με το να γεμίζει τις θέσεις στα σινεμά και εγώ έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό”.

Η Ακαδημία επιχείρησε να δημιουργήσει μία κατηγορία για την πιο δημοφιλή ταινία το 2018, με τον γνωστό ηθοποιό από τη μεριά του να σημειώνει: “Θα έπρεπε να έχουν μια κατηγορία για την πιο δημοφιλή ταινία. Γιατί με αυτό έχει να κάνει η δουλειά μας. Όλες οι ταινίες είναι καλές. Κάποιοι πάνε στο σινεμά για να συγκινηθούν.

Σε κάποιους αρέσουν οι σούπερ-ήρωες. Αν κάποιος έχει περισσότερους θεατές στις καρέκλες τότε σημαίνει ότι το δικό σου κοινό δεν είναι εξίσου ευρύ. Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν επιτυχημένες καριέρες αλλά κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί μια ατάκα από ρόλο τους. Εγώ είμαι ο άνθρωπος που λέει αυτά που μπαίνουν στα μπλουζάκια”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Το νέο βήμα στη ζωή της και τα βιβλία

Ζελένσκι: Η απάντηση του Ουκρανού Προέδρου στον Γουίλιαμ και την Κέιτ