in

Πριγκίπισσα Mette-Marit: “Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα σε έναν γάμο”

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας προχώρησε σε μία ειλικρινή εξομολόγηση για τον γάμο της.

Η Mette-Marit και ο διάδοχος πρίγκιπας Haakon της Νορβηγίας ετοιμάζονται να γιορτάσουν το καλοκαίρι την 23η επέτειο του γάμου τους και με αφορμή τους εορτασμούς, θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει το προσωπικό τους ταξίδι και θα ρίξει φως σε σημαντικούς σταθμούς της κοινής τους πορείας.

Στα αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν από το ντοκιμαντέρ, η Mette-Marit, που πέρυσι έκλεισε τα 50 της χρόνια, όπως και ο σύζυγός της, μιλούν με ειλικρίνεια για τον γάμο τους και μας δείχνουν το διαφορετικό τους πρόσωπο.

“Δεν ήταν πάντα ένας δρόμο στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε εντάσεις μεταξύ μας”, ανέφερε η πριγκίπιισα, με τον Haakon να της απαντά: “Συνεργαζόμαστε, όμως, πολύ καλά ως ομάδα”.

“Χωρίς αυτό να σημαίνει πάντα ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Αλλά πιστεύω πραγματικά ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο πολύ καλά”, πρόσθεσε η Mette-Marit και πρόσθεσε: “Είμαστε πολύ καλή ομάδα, αλλά ορισμένες φορές τα πράγματα μπορεί να γίνουν έντονα. Όμως, νιώθουμε ασφαλείς στη σχέση μας γιατί έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί για να ξεπερνάμε τις εντάσεις και τα προβλήματα. Ξέρω πολύ καλά τι αναστατώνει τον Haakon και τι τον κάνει να αισθάνεται καλά”. 

Το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατα ένα επίσημο πορτραίτο του Haakon και της Mette-Marit, με την πριγκίπισσα της Νορβηγίας να ποζάρει φορώντας μία εντυπωσιακή custom δημιουργία σε cherry red, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Gigi Hadid: Υιοθέτησε το πιο ιδιαίτερο manicure της χρονιάς

Paris Hilton: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της