in

Πρίγκιπας Κάρολος: Το ταξίδι στην Ουκρανία κι η στήριξη στους Ουκρανούς

Ο πρίγκιπας Κάρολος δείχνει για μία ακόμη φορά τη στήριξή του στους Ουκρανούς πρόσφυγες, που αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια και τις περιουσίες του, μετά τις επιθέσεις της Ρωσίας.

Ο 73χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφτηκε το Βουκουρέστι, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Klaus Iohannis, με τους δύο άνδρες να δίνουν το “παρών” σε δομές που βοηθούν με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και χώρους φιλοξενίας τους πρόσφυγες.

Ο Κάρολος είχε μία συνάντηση και με την Margareta της Ρουμανίας, κόρη του βασιλιά Michael που αποσύρθηκε από τον θρόνο το 2016, θελοντας να μάθει με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθηθούν αυτοί οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα, ενώ αναμένεται να κάνει κι άλλα τέτοια ταξίδια μέσα στο επόμενο διάστημα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάρολος δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την στήριξή του στους Ουκρανούς πρόσφυγες, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα πολλές επαφές, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό τους.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

JLo: Η επανασύνδεση κι ο γάμος με τον Ben Affleck

Julia Roberts: “Η ιστορία ξαναγράφεται τόσο εύκολα από τους άντρες”