in

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο συγκινητικός λόγος που έκλεψε την παράσταση!

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ κι η Νίκολα Πελτζ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της οικογένειας Πελτζ στη Φλόριντα.

Το ζευγάρι έλαμπε από χαρά κι ευτυχία, αλλά κατά γενική ομολογία, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τα ξεχωριστά του λόγια να σκορπούν συγκίνηση.

Ο Ντέιβιντ έκανε όλους τους καλεσμένους να συγκινηθούν όταν μίλησε για τον Μπρούκλιν στο λόγο του, αναφέροντας ιστορίες από την ημέρα της γέννησής του και την κοινή τους πορεία, ενώ στάθηκε και στο ρόλο της Βικτόρια, που ως μητέρα, προσπαθούσε να κάνει πάντα το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά της.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην ποδοσφαιριστής θυμήθηκε την ημέρα της γέννησης του γιου του, σημειώνοντας ότι ο ίδιος προσπαθούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του, κάνοντας ειδική αναφορά στο πόσο πολύ ήθελε να τον προστατεύσει.

Μετά το λόγο του, μίλησε κι ο πεθερός του Μπρούκλιν, Νέλσον Πελτζ, ζητώντας από τους καλεσμένους αντί γαμήλιων δώρων να κάνουν δωρεές στηρίζοντας τον Ουκρανικό λαό.

Ήταν μία ιδιαίτερη τελετή, με το ζευγάρι να ξεκινάει την κοινή του πορεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπέλα Χαντίντ: Η πρόοδος κι η ικανοποίηση

Σελένα Γκόμες: Η αποστομωτική απάντηση για τα κιλά της!