in

Μαίρη Κατράντζου: Σχεδίασε τις νέες ενδυμασίες των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας

Η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι και ήδη, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Σε πρώτη φάση, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αθλητικού ρουχισμού της εταιρείας 4F που θα ντύσει τους Έλληνες αθλητές όσο και οι νέες ενδυμασίες Ιερειών στις Τελετές της Φλόγας που έχουν την υπογραφή της Μαίρης Κατράντζου, σε εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τους χορηγούς και υποστηρικτές της ελληνικής αποστολής.

Μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό πως η βραβευμένη ηθοποιός Μαίρη Μηνά θα είναι η νέα Πρωθιέρεια στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι 2024, ενώ οι νέες ενδυμασίες παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της EOΕ με ένα δρώμενο από δύο Ιέρειες κι έναν Κούρο, σχεδιασμένο από τη χορογράφο Άρτεμις Ιγνατίου.

Οι στολές των Ιερειών των Τελετών της φλόγας είναι εμπνευσμένες από τα ιωνικού ρυθμού κιονόκρανα και έχουν πολλά αρχαιοελληνικά στοιχεία, ενώ αντανακλούν το στιλ που έκανε διάσημη σε διεθνές επίπεδο τη Μαίρη Κατράντζου, που τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Marketing, Νίκο Ιατρού. 

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θαμπό δέρμα; Αυτή είναι η απόλυτη DIY lightening mask που πρέπει να δοκιμάσετε asap

Victoria Beckham: Το trick του κομμωτή της για extra όγκο στα μαλλιά