in

Καθαρισμός προσώπου: Οι τρεις hot κανόνες για το καλύτερο αποτέλεσμα

Ο σωστός καθαρισμός είναι το “κλειδί” για μία λαμπερή και super ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Γι’ αυτό κι είναι πολύ σημαντικό να τον εντάξετε στην beauty routine σας και να μην παραλείπετε ποτέ το συγκεκριμένο step.

Όπως ισχύει για όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή, έτσι και στο κομμάτι του καθαρισμού, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε πιστά.

Σωστά products

Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα μαντηλάκια καθαρισμού μιας χρήσης, μπορεί να αποτελούν μία εύκολη και γρήγορη λύση, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση. Εκτός από το γεγονός ότι έχουν την τάση να αφυδατώνουν την επιδερμίδα, επηρεάζουν το PH, γι’ αυτό κι είναι καλό να καταφεύγετε σε αυτά μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Σταθερή ρουτίνα

Ένας ιδανικός και σωστός καθαρισμός, περιλαμβάνει τρία στάδια. Ειδικότερα, όταν μιλάμε για ένα πρόσωπο με μακιγιάζ, ξεκινάμε με ένα γαλάκτωμα, το οποίο θα απομακρύνει τη μεγαλύτερη ποσότητα των προϊόντων. Κατόπιν, ακολουθεί ο καθαρισμός με ένα σαπούνι και το last step, είναι η τονωτική λοσιόν, για την εξισορρόπιση του PH.

Toner

Ίσως δεν το γνωρίζετε, ωστόσο, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να εντάξετε στη ρουτίνα σας μία τονωτική λοσιόν, που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα υπολείμματα από το προϊόν καθαρισμού και θα καθαρίσει εντελώς το πρόσωπό σας, προετοιμάζοντάς το παράλληλα για τη σωστή ενυδάτωση που θα ακολουθήσει.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Juicy lips: Αυτό είναι το απόλυτο DIY scrub!

Blake Lively: Αυτά είναι τα hot μυστικά της διατροφής της