in

Τζέσικα Μπίελ: Ο γάμος, τα “σύννεφα” κι η επέτειος

Η Τζέσικα Μπίελ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συμπληρώνουν 10 χρόνια γάμου τον Οκτώβριο και η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή Access Hollywood για το πώς εξελίσσεται η σχέση τους.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στην Ιταλία το 2012 σε μια λαμπερή και πολυτελή τελετή, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε κι η ίδια τα πράγματα δεν κυλούσαν πάντα ομαλά στο γάμος τους.

“Μερικές φορές νιώθω ότι τα 10 χρόνια πέρασαν από τη μία στιγμή στην άλλη και άλλες φορές σκέφτομαι: “Θεέ μου, 10 χρόνια, είναι ένα πραγματικά μεγάλο διάστημα για τη ζωή κάποιου”. Νιώθω υπερηφάνεια γι’ αυτό”, ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

“Έχουμε σίγουρα τα πάνω και τα κάτω μας όπως όλοι, είμαι υπερήφανη και ακόμη πολύ ευτυχισμένη και αγαπώ τη ζωή μου”, πρόσθεσε η Μπίελ.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στη Νέα Ορλεάνη, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο “Palmer”, όταν τον “έπιασαν” οι paparazzi σε τρυφερό τετ α τετ με τη συμπρωταγωνίστριά του, με το ζευγάρι να ξεπερνάει τελικά αυτή την κρίση και να συνεχίζει την κοινή του πορεία.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έμα Στόουν: Η λαμπερή εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της

Κέιτ Μίντλετον: Το συγκινητικό μήνυμα στις μητέρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα