in

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σοκάρει για μία ακόμη φορά!

Το βιβλίο “My Body” της Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα, καθώς μέσα από αυτό, μοιράζεται πολλές στιγμές από τη ζωή της.

Το πασίγνωστο μοντέλο κι ηθοποιός, μιλάει μέσα από το βιβλίο της για όλα όσα έχει βιώσει στη ζωή της κι η αλήθεια είναι, πως αυτά που λέει προκαλούν αίσθηση.

“Οποιαδήποτε επιρροή και θέση απέκτησα, μου παραχωρήθηκε από τους άνδρες.Η θέση μου με έφερε κοντά στον πλούτο και την εξουσία, μου έφερε και κάποια αυτονομία, αλλά δε με οδήγησε στην πραγματική ενδυνάμωση. Την ενδυνάμωση κέρδισα μόλις τώρα, έχοντας γράψει αυτά τα κείμενα”, αναφέρει στο ξεκίνημα του βιβλίου της η Ραταϊκόφσκι.

“Άρχισα να βγάζω τα δικά μου χρήματα στα 14 μου. Σκέφτηκα ότι είναι σημαντικό να μην χρωστάω ποτέ σε κανέναν. Στο γυμνάσιο, κάποτε πλήρωσα στο ραντεβού μου με ένα αγόρι που δεν με ενδιέφερε, απλώς για να διασφαλίσω ότι δε θα χρειαστεί να ξαναβγώ μαζί του. Το να πληρώσω με έκανε να νιώσω ότι είχα τον έλεγχο. Το να πληρώνομαι 25.000 δολάρια, για να εμφανιστώ σε μια εκδήλωση ήταν το πιο γελοίο πράγμα που είχα ακούσει ποτέ. Το 2014 ο μάνατζέρ μου εκείνη την εποχή, ο Έβαν, με ενημέρωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος χρηματοδότης πίσω από την ταινία “The Wolf of Wall Street” ήθελε να μου προσφέρει αυτό το ποσό, για να πάω μαζί του στο Super Bowl”, προσθέτει σε άλλο σημείο.

Η Ραταϊκόφσκι έχει περάσει πολλά στη ζωή της. Έχει δει την πραγματικότητά της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη, πλέον όμως δείχνει πιο σίγουρη από ποτέ και προσπαθεί να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To πρώτο άρωμα της Iμάν είναι εξαιρετικά αφιερωμένο

Η Σαρλίζ Θερόν έκανε την πιο stylish εμφάνιση στη Νέα Υόρκη