in

Gisele: Αυτά είναι τα 3+1 diet μυστικά της!

Επί σειρά ετών αποτελούσε ένα από τα πιο διάσημα και hot top models του πλανήτη.

Η Gisele παραμένει μέχρι και σήμερα άκρως εντυπωσιακή και διατηρεί στον απόλυτο βαθμό το καλλίγραμμο κορμί της, ακολουθώντας πιστά ένα σταθερό διατροφικό πλάνο.

Η Βραζιλιάνα, έχει μερικά διατροφικά tips, στα οποία ορκίζεται εδώ και χρόνια κι ουσιαστικά, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας. Ποια είναι αυτά;

Λαχανικά

Τα λαχανικά και τα φρούτα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής διατροφής της Gisele. Τοποθετεί την αγαπημένη της, πράσινη σαλάτα δίπλα σε κάθε της γεύμα, ενώ προτιμά να καταναλώνει φρούτα με πολλές βιταμίνες, όπως είναι οι φράουλες, τα μούρα και τα ακτινίδια.

Superfoods

Η πανέμορφη Βραζιλιάνα, έχει εντάξει τα superfoods στην καθημερινή διατροφή της εδώ κι αρκετό καιρό. Το καφέ ρύζι, η κινόα κι οι σπόροι chia δε λείπουν ποτέ από το τραπέζι της, ενώ φροντίζει να μαγευρεύει με λάδι καρύδας και μένει μακριά από τη λευκή ζάχαρη και το αλεύρι.

Κόκκινο κρέας

Η Gisele δεν αγαπάει το κόκκινο κρέας κι όπως έχει πει κι η ίδια σε συνέντευξή της, πλέον το καταναλώνει το πολύ 1-2 φορές το μήνα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Αντί γι’ αυτό, το καλλίγραμμο μοντέλο λέει μεγάλο “ναι” στον σολομό, το κοτόπουλο και το ψάρι.

Early dinner

Η Gisele είναι υπέρμαχος του early dinner, κάτι που σημαίνει ότι η οικογένεια θα καταναλώσει το τελευταίο γεύμα της ημέρας μεταξύ 17:30 και 18:00 , ώστε να έχει γίνει η πέψη αρκετές ώρες πριν από τον ύπνο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πεντανόστιμες χυλοπίτες με κοτόπουλο

Πεντανόστιμα vegan τρουφάκια με αμύγδαλο