in

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Πρωταθλητής Ευρώπης ΞΑΝΑ ο Τεντόγλου!

Ένα χρυσό παιδί που γράφει τη δική του ιστορία. Ένας σπουδαίος αθλητής που λατρεύει την κορυφή και δεν την αποχωρίζεται ποτέ και για κανέναν λόγο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε ξανά το… θαύμα του, κατακτώντας το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στο μήκος ανδρών με άλμα στα 8.30μ. στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του μήκους, έγινε ο μοναδικός άλτης του μήκους που κερδίζει τρεις συνεχόμενους τίτλους σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και ξανά, βλέπει όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω του!

Ο Τεντόγλου μπήκε στον τελικό πηδώντας στα 8.30μ. στην πρώτη προσπάθειά του, ενώ στο δεύτερό του άλμα προσγειώθηκε στα 8.14μ. Εξίσου μεγάλο ήταν και το τρίτο του άλμα, αλλά για λίγο βγήκε άκυρο, ενώ στο τέταρτο πάτησε αρκετά πίσω και έκανε 8.05μ.

Στο πέμπτο άλμα ο Τεντόγλου πήδηξε στα 8.07μ. και στην τελευταία του προσπάθεια στα 8.29μ, για να απολαύσει στο φινάλε μία ακόμη σπουδαία στιγμή. Δεύτερος ήταν ο Τομπίας Μοντλέρ ο οποίος είχε καλύτερο άλμα στα 8.19μ., ενώ την τριάδα του βάθρου έκλεισε ο Γκαμπριέλ Μπιτάν με 8μ.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Tom Sizemore: “Έφυγε” στα 61 του χρόνια

ΑΠΘ: Θρήνος για τις χαμένες ψυχές – Στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων