in

Δέρμα που λάμπει; 3 homemade χυμοί που πρέπει να εντάξετε στη διατροφή σας ASAP

Υπάρχει γυναίκα που δε θέλει να αποκτήσει super λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα; Υπάρχει γυναίκα που δε θέλει να ακτινοβολεί σε κάθε της εμφάνιση;

Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία, θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν αρκεί απλά να εφαρμόζετε μία σειρά από beauty products. Είναι σημαντικό να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή και στις τροφές που καταναλώνετε, εντάσσοντας στη διατροφή σας τα θρεπτικά συστατικά που θα μεταμορφώσουν το δέρμα σας.

Οι homemade χυμοί αποτελούν ιδανική επιλογή κι εμείς, ανακαλύψαμε τους must-try που θα κάνουν τη διαφορά!

Βιταμίνη C για τέλειο δέρμα: Δύο γκρέιπφρουτ, ένας ανανάς, ένα μικρό μήλο και ένα ακτινίδιο. Ο χυμός αυτός είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, ενώ συμβάλλει σημαντικά και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Σπανάκι για ενίσχυση της επιδερμίδας: Το σπανάκι είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε βιταμίνη Κ και σίδηρο και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες που συχνά προκαλούν ζημιές.

Καρότο και Βιταμίνη Α: Τα καρότα είναι πολύ σημαντικά για τα μάτια, αλλά είναι το ίδιο ωφέλιμα και για το δέρμα μας. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, που καταπολεμά την ακμή, τις ρυτίδες και τον χρωματισμό του δέρματος.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loewe: Η Dame Maggie Smith είναι το νέο πρόσωπο του brand!

Hailey Bieber: Η μητρότητα και το μεγάλο ξέσπασμα