in

Μάχη με την ξηροδερμία; Έτσι θα την αντιμετωπίσετε

Στη διάρκεια της άνοιξης, η επιδερμίδα μας έχει την τάση να επιβαρύνεται περισσότερο και μοιάζει αφυδατωμένη, χάνοντας τη λάμψη της, λόγω της υγρασίας και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Αν αισθάνεστε κι εσείς ότι καλείστε να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα, τότε θα πρέπει να αναλάβετε άμεσα δράση. Τι μπορείτε να κάνετε;

Εμείς σας παρουσιάζουμε 4 πολύ απλά tips, που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εντελώς το δέρμα σας.

Ενυδάτωση
Εκτός από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο και το σώμα σας, εξίσου σημαντικό -κι ίσως ακόμη περισσότερο- είναι να πίνετε αρκετό νερό. Ο οργανισμός μας πρέπει να ενυδατώνεται σωστά από μέσα προς τα έξω και για να το καταφέρετε αυτό, δεν πρέπει να ξεχνάτε το νερό, που είναι απαραίτητο τόσο για το δέρμα, όσο και για την υγεία μας.

Μάσκες
Οι μάσκες προσώπου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση. Βοηθούν ώστε όλα τα απαραίτητα συστατικά να εισχωρούν στην επιδερμίδα σε πολύ πιο σύντομο διάστημα και δίνει το απαραίτητο boost που χρειάζεται η επιδερμίδα, για να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη.

Αντηλιακό
Ποιος είπε ότι πρέπει να φοράμε το αντηλιακό μας μόνο όταν πηγαίνουμε στη θάλασσα; Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της skincare routine της κάθε γυναίκας και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να το παραλείπετε. Ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στο δέρμα, μεταξύ άλλων κι αφυδάτωση και το αντηλιακό είναι σύμμαχός σας.

Απολέπιση
Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος, γι’ αυτό κι είναι απαραίτητη και στη διάρκεια του καλοκαιριού. Επιλέξτε ένα απολεπιστικό product που είναι ιδανικό για το δικό σας δέρμα κι εφαρμόστε το 1-2 φορές την εβδομάδα, κάνοντας μασάζ με απαλές κινήσεις.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Iris Law: Αυτά είναι τα beauty essentials που δεν αποχωρίζεται

Claudia Schiffer: Μας ξεναγεί στην iconic κατοικία της