in

Βελούδινα χέρια; Έτσι θα τα αποκτήσετε

Τώρα που το θερμόμετρο συνεχώς πέφτει όλο και πιο χαμηλά, είναι εξαιρετικά πιθανό να εμφανίσετε έντονη ξηρότητα στην περιοχή των χεριών.

Τα καλά νέα, είναι πως μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αυτό με πολύ απλές κινήσεις. Εμείς συγκεντρώσαμε τα 3 must-try tips που κάνουν τη διαφορά!

Μειώστε τη συχνότητα που πλένετε τα χέρια σας

Το νερό και τα σκληρά κρεμοσάπουνα που πολύ συχνά επιλέγουμε, έχουν την τάση να επηρεάζουν αρνητικά το δέρμα. Επιλέξτε ένα απαλό κρεμοσάπουνο, με καταπραϋντικούς και ενυδατικούς παράγοντες που θα κρατήσει τα χέρια σας καθαρά και παράλληλα κι ενυδατωμένα και γενικότερα, αποφύγετε τη συχνή επαφή με το ζεστό -ειδικά- νερό.

Ενυδάτωση

Δε θα πρέπει να ξεχνάτε ποτέ, πως το νερό αφυδατώνει το δέρμα και το ταλαιπωρεί αρκετά. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό αμέσως μετά το πλύσιμο, να εφαρμόζετε μια πλούσια στρώση από την ενυδατική της αρεσκείας σας, για να χαρίσετε στα άκρα σας την ενυδάτωση που χρειάζονται.

Απολέπιση

Last but not least, πολύ σημαντική είναι -φυσικά- η απολέπιση. Πείτε ένα μεγάλο “ναι” σε μια ενυδατική κρέμα που περιέχει ένα απαλό απολεπιστικό παράγοντα κι απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από τα χέρια σας, για να δείτε πιο λαμπερά, απαλά και ενυδατωμένα από ποτέ!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Brooke Shields: Αυτά τοποθετεί στην beauty bag της

Πεντανόστιμη σαλάτα εποχής με ανθότυρο