in

Ταλαιπωρημένα χέρια; 2+1 tips που θα κάνουν τη διαφορά

Στη διάρκεια του χειμώνα, τα χέρια μας ταλαιπωρούνται σε σημαντικό βαθμό και χρειάζονται extra φροντίδα, προκειμένου να παραμείνουν ενυδατωμένα και λαμπερά.

Αν αισθάνεστε πως τα άκρα σας είναι extra ταλαιπωρημένα αυτό το διάστημα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα παρακάτω tips που θα κάνουν σημαντική διαφορά.

Ενυδατικά σαπούνια

Προτιμήστε σαπούνια που δεν περιλαμβάνουν συστατικά όπως νάτριο, λαυρυλοθειικό νάτριο, συνθετικά χρώματα, τεχνητά αρώματα ή τρικλοζάνη και μείνετε μακριά από ισχυρά αντιβακτηριδιακά στυπτικά καθαριστικά όσο γίνεται περισσότερο, καθώς έχουν την τάση να ξηραίνουν το δέρμα των χεριών.

Απολέπιση με ένα ήπιο scrub

Πείτε “αντίο” στα νεκρά κύτταρα του δέρματός σας, τρίβοντας τα χέρια σας με ένα απολεπιστικό scrub, ιδανικά μία φορά την εβδομάδα. Κάντε αργό μασάζ στα χέρια σας με κυκλικές κινήσεις για περίπου 30 δευτερόλεπτα, αφήστε το scrub να απορροφήσει και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.

Ενυδατική κρέμα

Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να γίνει, αν δεν προσθέσετε στην καθημερινότητά σας μία πλούσια, ενυδατική κρέμα. Συστατικά όπως η aloe vera, το μέλι και το γαλακτικό οξύ αποτελούν must και θα μεταμορφώσουν τα χέρια σας!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Zoe Saldaña: Δείτε πώς προετοιμάζεται για ένα date-night

Naomi Campbell: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της κι οι ευχές