in

Βασιλική οικογένεια: Η βοήθεια στους Ουκρανούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, με τον Vladimir Putin να μην αλλάζει στάση, την ώρα που η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό των απλών πολιτών.

Όπως αναφέρει η Daily Express, η βασιλική οικογένεια έχει μεριμνήσει για τη διαμονή πολλών Ουκρανών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους τα σπίτια τους και τη ζωή τους κι όπως αναφέρει πηγή από το κοντινό περιβάλλον τους: “Τα μέλη δουλεύουν σκληρά πίσω από τα φωτά σε έναν μεγάλο αριθμό πρότζεκτ και θέλουν να κρατήσουν τη συνεισφορά τους μυστική”.

Ο πρίγκιπας William με τη σύζυγό του, Kate Middleton έχουν επισκεφθεί όλο αυτό το διάστημα διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, θέλοντας να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τους Ουκρανούς πολίτες, ενώ μέχρι στιγμής, περίπου 150 χιλιάδες Βρετανοί έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πιου χορηγείται από την Κυβέρνηση για να φιλοξενήσουν πρόσφυγες στο σπίτι τους.

Η βασιλική οικογένεια -πάντως- δεν έχει δημοσιοποιήσει τίποτα για την ώρα, αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, συνεχίζοντας την προσπάθεια για να δοθεί λύση για όλους αυτούς τους ανθρώπους.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sharon Stone: Το μοναδικό Dolce&Gabbana φόρεμα ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε!

The People’s Trust: Η Νο1 λύση για τις μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα!