in

Βασιλιάς Κάρολος: Το υπερατλαντικό ταξίδι που θα πραγματοποιήσει με την Camilla

Όλα δείχνουν ότι ο Κάρολος και η Camilla ετοιμάζονται να ταξιδέψουν σε έναν προορισμό μακρινό το φετινό φθινόπωρο, μετά από αρκετούς μήνες… αποχής.

Όπως έγινε γνωστό από το Παλάτι, το βασιλικό ζευγάρι θα μεταβεί στην Αυστραλία και τη Samoa το φθινόπωρ, προκειμένου να παραστεί στη συνάντηση των 56 εθνών, την ώρα που ο Κάρολος συνεχίζει τη θεραπεία του για τον καρκίνο.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Κάρολος θα βρεθεί στην Αυστραλία -ένα ανώτερο μέλος της Κοινοπολιτείας- από τότε που έγινε μονάρχης τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ με αφορμή την είδηση, την Κυριακή δόθηκαν επίσης στη δημοσιότητα νέα πορτρέτα του ζευγαριού που φορούν τα παράσημα/σημάδια της Αυστραλίας και ξεχωριστά, της Νέας Ζηλανδίας – τα οποία τραβήχτηκαν στο White Drawing Room του Παλατιού από την Millie Pilkington.

Η επίσκεψη στην Αυστραλία θα γίνει κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης της χώρας και το ζευγάρι θα δώσει το “παρών” σε όλη την επικράτεια της αυστραλιανής πρωτεύουσας και τη Νέα Νότια Ουαλία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Samoa, θα γιορτάσουν τις ισχυρές διμερείς σχέσεις μεταξύ του νησιωτικού έθνους του Ειρηνικού και του Ηνωμένου Βασιλείου. 

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Julia Roberts: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Danny Moder

Πριγκίπισσα Άννα: Μίλησε για πρώτη φορά για το ατύχημα που είχε