in

Βασίλισσα Mary: Αυτή είναι η danish diet που ακολουθεί πιστά

Η βασίλισσα της Δανίας ακολουθεί πρόγραμμα που βασίζεται στη δανέζικη διατροφή, προκειμένου να διατηρεί το σώμα της σε αρκετά καλή κατάσταση και η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα τη δικαιώνουν.

Η βασίλισσα Mary, έχει εξελιχθεί σ’ ένα από νέα αγαπημένα πρόσωπα των royal fans και μετά την ενθρόνιση του συζύγου της, Frederik, o οποίος ανακηρύχθηκε βασιλιάς στις 14 Ιανουαρίου όταν η μητέρα του Margrethe II υπέγραψε την παραίτησή της, είδε όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της περισσότερο από ποτέ.

Είναι ενδεικτικό πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ακόμη και για τη σωματική της κατάσταση, καθώς πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους ρεπορτάζ που επικεντρώνονται στη διατροφή που ακολουθεί.

Η Mary, λέει ένα μεγάλο “ναι” στην danish diet, που βασίζεται στις σκανδιναβικές διατροφικές συνήθειες και τις τροφές που καταναλώνουν οι Δανοί, περιλαμβάνοντας κυρίως λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός και ριζώδη λαχανικά, όπως τα καρότα, οι πατάτες και τα παντζάρια.

Στη σκανδιναβική δίαιτα, το κρέας συστήνεται σε μικρότερες ποσότητες, ενώ προτείνεται η κατανάλωση φρούτων, ξηρών καρπών και γαλακτοκομικών προϊόντων με χαμηλά λιπαρά, με τη συγκεκριμένη διατροφή να χαρακτηρίζεται από χαμηλή λήψη υδατανθράκων και υψηλή λήψη καλών λιπαρών.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δε σημαίνουν πως η βασίλισσα Mary στερείται το οτιδήποτε, αλλά γενικότερα φροντίζει να παραμένει πιστή στις επιλογές της και φροντίζει και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Tom Cruise: Τελικά ποιο είναι το πραγματικό του πρόσωπο;

Βασίλισσα Letizia: Πώς αποκαλεί τον William και την Kate;