in

Βασίλισσα Μαργαρίτα: Η πρώτη συνάντηση με τον Joachim μετά τη σκληρή απόφασή της

Η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας βρέθηκε στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την απόφασή της να αφαιρέσει τους πριγκιπικούς τίτλους των εγγονών της.

Η βασίλισσα, αφαίρεσε τους τίτλους των Nikolai, Henrik, Felix και της Athena, κάτι που προβλημάτισε -προφανώς- αρκετά τον πατέρα τους.

Ο πρίγκιπας Joachim είχε δηλώσει τη δυσαρέσκειά του, αν και η μητέρα του πίστευε πως αυτό που έκανε, ήταν ό,τι καλύτερο για τα εγγόνια της, ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Παλατιού μητέρα και γιος μίλησαν για πρώτη φορά μετά από αυτή την εξέλιξη:

“Είναι αλήθεια πως η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Joachim μίλησαν μαζί στο Fredensborg. Όλοι συμφωνούν πως πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, και όπως εξέφρασε η βασίλισσα, η ίδια και ο πρίγκιπας Joachim θέλουν να ηρεμήσουν την κατάσταση”.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, η οικογένεια προσπαθεί να βρει μία μέση λύση, ύστερα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ξαφνική ανακοίνωση της βασίλισσας, η οποία έβγαλε μία ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Πήρα μια απόφαση ως βασίλισσα, μητέρα και γιαγιά, όμως ως μητέρα και γιαγιά υποτίμησα το σημείο στο οποίο επηρέασε τον μικρό μου γιο και την οικογένειά του. Αυτό κάνει μεγάλη εντύπωση και γι’ αυτό λυπάμαι. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει πως τα παιδιά μου, οι νύφες μου και τα εγγόνια μου είναι η μεγάλη χαρά μου και η υπερηφάνεια μου. Τώρα ελπίζω πως σαν μία οικογένεια μπορούμε να βρούμε ηρεμία να ξεπεράσουμε την κατάσταση”. 

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Linda Evangelista: Τα γενέθλια του γιου της κι οι σπάνιες φωτογραφίες

Camila Coelho: Ο γιος της έγινε 2 μηνών κι έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα