in

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το νέο hairstyle κι η αλλαγή

Μετά από πάρα πολύ καιρό, η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να αλλάξει hairstyle κι η αλήθεια είναι, πως το έκανε με μεγάλη επιτυχία!

Η 96χρονη μονάρχης κόντυνε λίγο το μήκος των μαλλιών της, όπως φαίνεται στις νέες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι, από τη συνάντησή της με τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury και την Κυβερνήτη του New South Wales.

Η βασίλισσα φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα, αλλά σίγουρα αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το νέο της hairstyle.

“Από τον Μάρτη του 2020 έλουζα τα μαλλιά της βασίλισσας κάθε εβδομάδα και έκανα το styling, ενώ τα έκοβα όταν χρειαζόταν. Τις πρώτες δύο εβδομάδες έτρεμα. Είχα κάνει τα μαλλιά της μόνο μία ή δυο φορές προηγουμένως ενώ βρισκόμασταν στο Royal Yacht Britannia.

Η βασίλισσα ήταν πολύ ευγενική και μου έδωσε συμβουλές για τον συγκεκριμένο τρόπο που βάζει τα ρόλεϊ στα μαλλιά της. Όσο αποκτούσα αυτοπεποίθηση κι η βασίλισσα πίστευε ότι είμαι επαγγελματίας άρχιζε να μου φωνάζει “μην κάνεις αυτό, κάν’το έτσι”, σκεφτόμουν ότι χρειάζομαι ένα τζιν με τόνικ”, έχει γράψει στο βιβλίο της η Angella Kelly, που όπως λέει αποτελεί εδώ και καιρό την hairstylist της Ελισάβετ.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρεμιέρα της ταινίας κι η λαμπερή εμφάνιση

Kim Kardashian: Βρέθηκε με τα παιδιά της στο πλατό και μας έδειξε το άλλο της πρόσωπο!