in

Αnne Hathaway: Απαντά σε ερωτήσεις διάσημων φίλων της

H Anne Hathaway βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, επιστρέφοντας με έναν πολύ διαφορετικό ρόλο.

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, πρωταγωνιστεί στην ταινία Armageddon Time με τον Jeremy Strong, 2 χρόνια μετά το Serenity κι ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει!

Η διάσημη ηθοποιός που πρόσφατα έγινε πρέσβειρα του οίκου κοσμημάτων Bulgari, έδωσε μία ξεχωριστή συνέντευξη και τοποθετήθηκε για topics που δεν είχε μιλήσει μέχρι σήμερα, απαντώντας σε ερωτήσεις διάσημων φίλων της.

“Αν έπρεπε να διαλέξω μια δεξιότητα που θα μπορούσα να έχω αμέσως, είναι η σχέση ανάμεσα στο να είμαι μπαλαρίνα επαγγελματικού επιπέδου και να είμαι πιανίστρια σε επίπεδο συναυλιών. Γιατί αυτό το μυαλό και αυτό το σώμα και αυτή η δύναμη και αυτή η ικανότητα να εκφραστείς χρειάζονται και στη ζωή. Και τα δύο απαιτούν τόσο τεράστια ευφυΐα, τελειοποίηση και πειθαρχία, και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδράς με τον κόσμο”, απάντησε σε ερώτηση που της έκανε η Jessica Chastain.

Σε άλλη ερώτηση του Rick Owens, για το ποιο είναι το ασφαλές μέρος για την ίδια, σημείωσε: “Θα μπορούσα να πω ότι μέσα στο δερμάτινο jacket Rick Owens που αγόρασα στον εαυτό μου ως δώρο στο τέλος των γυρισμάτων The Devil Wears Prada. Αλλά στην πραγματικότητα δεν αναζητώ φυσικά μέρη ως ορισμό για την ασφάλειά μου. Δεν νομίζω ότι ζούμε σε αρκετά σταθερούς καιρούς για αυτό. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ καταστροφικό, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά πρακτικό. Η θέση μου λοιπόν είναι η ευγνωμοσύνη”.

O Marc Jacobs τη ρώτησε για το look που έχει φορέσει στο παρελθόν και το μετάνιωσε, με την ηθοποιό να σχολιάζει: “Ήταν μια φορά που ήμουν πολύ νέα και ντυνόμουν μόνη μου για μια εκδήλωση.Έφτασα στο κόκκινο χαλί και δεν ήξερα ότι το φόρεμά μου ήταν διαφανές και δεν φορούσα σουτιέν”.

Η Hathaway απάντησε και σε πολλές άλλες ερωτήσεις, δείχνοντας πτυχές του χαρακτήρα της, που δε γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γι’ αυτό δεν έδωσε το “παρών” στο Royal Ascot

Stranger Things: Κυκλοφόρησε το trailer για το δεύτερο μέρος της Season 4