in

Αυτό είναι το must-try ρόφημα για την καύση λίπους

Επιστρέφοντας από τις summer διακοπές, είναι λίγο-πολύ δεδομένο πως όλοι μας προσπαθούμε ξανά να μπούμε σε ένα σταθερό πρόγραμμα και να επαναφέρουμε όλες τις healthy συνήθειές μας.

Τι θα λέγατε λοιπόν για έναν μεγάλο σύμμαχο σε όλη αυτή την προσπάθεια; Υπάρχει ένα ρόφημα που είναι super tasty και παράλληλα, έρχεται να ενισχύσει την προσπάθειά μας για απώλεια βάρους και τα καλά νέα, είναι πως βρήκαμε τον τρόπο να το φτιάξουμε.

Τι χρειάζεται:

1/2 φλιτζάνι τριμμένο καρότο
1/2 φλιτζάνι τριμμένο ραπανάκι
1 1/2 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση:

Ξεκινήστε, βράζοντας σε σιγανή φωτιά το τριμμένο καρότο και το ραπανάκι, αφού τα τοποθετήσετε σε ένα κατσαρολάκι και προσθέσετε το νερό. Μόλις το μείγμα αρχίσει να παίρνει βράση, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το να σιγοβράσει για 3-4 λεπτά ακόμα.

Μετά το βράσιμο, σουρώστε το ρόφημα και απολαύστε το είτε ζεστό ή αφού κρυώσει προσθέτοντας λίγα παγάκια.

Σύμφωνα με μία σειρά από μελέτες, η βιταμίνη Α μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους μειώνοντας το λίπος στην κοιλιά κι ιδιαίτερα το σπλαχνικό λίπος, ενώ τα καρότα είναι πλούσια σε διαλυτές και αδιάλυτες ίνες και επομένως ενισχύουν την υγιή απώλεια βάρους.

Το ραπανάκι από την άλλη βοηθά επίσης στην απώλεια βάρους, καθώς ελέγχει το επίπεδο σακχάρου στο αίμα και διατηρεί το επίπεδο της ινσουλίνης ισορροπημένο στο αίμα, το οποίο είναι απαραίτητο για την καύση λίπους, ενώ έχει -τέλος διουρητικές ιδιότητες και βοηθά στην αποβολή της περίσσειας νερού και των τοξινών από το σώμα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Dakota Johnson: Διέψευσε τις φήμες χωρισμού με τον πιο άμεσο τρόπο

Φτιάξτε την πιο δροσερή λεμονάδα