in

Αυτά είναι τα πιο hot hair looks για τον χειμώνα

Θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας, αλλά δεν ξέρετε τι να επιλέξετε;

Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε μερικά νέα, fresh looks, που θα κλέψουν την παράσταση στις εμφανίσεις σας.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 3 πιο hot hair looks για τον φετινό χειμώνα κι εσείς πρέπει απλώς να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Twisted Bun

Είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα και ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών. Ξεκινήστε, πιάνοντας τα μαλλιά σας μία σφιχτή αλογοουρά κι αφού τα στερεώσετε ψηλά στο κεφάλι σας, στριφογυρίστε τα και δημιουργήστε ένα μικρό μπαλάκι. Ολοκληρώστε το look με ένα hairspray. Εύκολο και γρήγορο!

Blunt Bob

Το συγκεκριμένο χτένισμα, απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν πιο κοντά μαλλιά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ισιώσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας και να εφαρμόσετε ένα πλούσιο hair oil, για να πετύχετε το απόλυτο glossy αποτέλεσμα.

Low Ponytail

Θέλετε να πιάσετε τα μαλλιά σας, αλλά δεν είστε fan της ψηλής αλογοουράς; Και για εσάς υπάρχει λύση, καθώς ένα low ponytail μοιάζει ιδανικό. Πιάστε τα μαλλιά σας χαμηλά με ένα μικρό λαστιχάκι, αφήστε -εφόσον το επιθυμείτε- μερικές τούφες μπροστά στο πρόσωπο, για ένα πιο sexy look κι ολοκληρώστε, με ένα hairspray για να παραμείνει σταθερό το χτένισμά σας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κέιτι Χολμς: Το Mangο παλτό της που θα λατρέψετε

Smoothie ρυζιού: Δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε!