in

Ώρα για αναδόμηση: Αυτή είναι η must-try DIY μάσκα με μόλις δύο υλικά

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει η άποψη ότι όσο πιο πολλά products εφαρμόζουμε στο δέρμα ή τα μαλλιά μας, τόσο καλύτερο μπορεί να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική και το ακόμη καλύτερο, είναι πως υπάρχουν πολλές super αποτελεσματικές μάσκες, τις οποίες μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι με πολύ απλά υλικά.

Δοκιμάστε την παρακάτω μάσκα που υπόσχεται θρέψη και αναδόμηση και απολαύστε τα μαλλιά σας πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ!

Υλικά

1 κ.σ. coconut oil
1 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

Ρίξτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι το λάδι καρύδας και το μέλι και σε χαμηλή φωτιά ανακατέψτε για μερικά λεπτά, μέχρι να λιώσει εντελώς το μείγμα. Στη συνέχεια εφαρμόστε το στα μαλλιά σας από τη ρίζα μέχρι και τις άκρες. Ολοκληρώστε τη διαδικασία τυλίγοντας τα με μία πετσέτα κι αφήστε τη μάσκα να δράσει για 15-20 λεπτά.

Στη συνέχεια ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Το coconut oil προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, καταπολεμά την ψαλίδα κι εισχωρεί σε βάθος στην τρίχα. Το μέλι από την άλλη έχει μαλακτικές ιδιότητες, «κλειδώνει» την ενυδάτωση κι αφήνει τα μαλλιά λαμπερά κι απαλά.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Strawberry-lovers: Πεντανόστιμα vegan muffins για τη νηστεία

Αφράτη τυρόπιτα σε bowl; Κι όμως γίνεται!