in

Ώρα για detox: 3 συνταγές για τα πιο λαχταριστά green smoothies

Έχοντας μπει -πια- κι επίσημα στο καλοκαίρι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπούμε όλοι μας σε μία σειρά σε όλα τα επίπεδα.

Η αλήθεια είναι πως η summer-season προσφέρεται για καλό φαγητό και drinks, οπότε είναι σημαντικό να προετοιμάσετε το σώμα σας για ό,τι ακολουθεί.

Θέλετε να δείτε και πάλι το σώμα σας στα καλύτερα του; Δε χρειάζεται να αγχώνεστε ιδιαίτερα. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να πείτε ένα μεγάλο “ναι” στα φρούτα και στα λαχανικά και να τα εντάξετε στη διατροφή σας.

Τα green smoothies αποτελούν σύμμαχό σας αυτή την περίοδο κι εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο εύκολες και λαχταριστές συνταγές, που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας.

Με ακτινίδιο και αγγούρι

Υλικά

3 ακτινίδια

100 γρ. γιαούρτι

1/2 αγγούρι

4 παγάκια

1 κ.γ. μέλι

Εκτέλεση

Ρίξτε όλα τα άλλα συστατικά σε ένα blender κι αναμείξτε τα για μερικά δευτερόλεπτα. Όταν είναι έτομο το ρόφημά σας, τοποθετήστε το σε ένα μεγάλο ποτήρι κι απολαύστε το!

Με αβοκάντο και σπανάκι

Υλικά

1 αβοκάντο

1 μήλο

1 παγωμένη μπανάνα

1 κούπα σπανάκι

1 κούπα πράσινο τσάι

Εκτέλεση

Τοποθετήστε αρχικά σε ένα blender το αβοκάντο, το μήλο και την παγωμένη μπανάνα και κατόπιν προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά σας. Και πάλι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι να αποκτήσει μία βελούδινη υφή το μείγμα και να το μεταφέρετε στη συνέχεια σε ένα ποτήρι.

Με μήλο και σπανάκι

Υλικά

1 κούπα γάλα αμυγδάλου
2 μήλα
3 χούφτες σπανάκι
1/2 αβοκάντο
2 κ.γ. μέλι
Χυμός από ένα λεμόνι

Εκτέλεση

Ξεκινήστε τη διαδικασία, αφαιρώντας αρχικά τη φλούδα από τα μήλα. Χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετήστε το smoothie είτε σε ένα ποτήρι, είτε σε ένα μικρό bowl.

Enjoy!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Summer vibes: Φτιάξτε την πιο δροσερή virgin-paloma

Πεντανόστιμα τορτελίνια με σάλτσα γιαουρτιού