in

Ταξίδι στο Παρίσι; 3+1 πράγματα που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε!

Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για σύντομα ταξίδια στην Ευρώπη.

Το Παρίσι, συνιστά ιδανική επιλογή, καθώς το καλοκαίρι, αποκτά μία διαφορετική, σαγηνευτική ομορφιά και μοιάζει πιο εντυπωσιακό από ποτέ! Σας παρουσιάζουμε 4 πράγματα που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε στην πανέμορφη, γαλλική πρωτεύουσα.

Πύργος του Άιφελ

Αποτελεί αναμφίβολα το σήμα κατατεθέν της πόλης και πόλο έλξης για όλους τους επισκέπτες. Το πιθανότερο είναι πως θα συναντήσετε μία αρκετά μεγάλη ουρά και θα χρειαστεί κάποια αναμονή για να ανεβείτε επάνω, ωστόσο η εικόνα που θα αντικρίσετε θα είναι πραγματικά μαγική και θα σας αποζημιώσει. Ο Πύργος του Άιφελ αποτελεί must-visit και δε θα πρέπει να παραλείψετε να βρεθείτε σε αυτόν.

Λούβρο

Βρίσκεται στην “καρδιά” του Παρισιού κι αποτελεί κι αυτό μία από τις top επιλογές όσων βρίσκονται στην πόλη. Εννοείται πως το μουσείο του Λούβρου πρέπει να έχει θέση στη λίστα σας, καθώς σε αυτό θα συναντήσετε μερικούς από τους πιο σημαντικούς ιστορικούς “θησαυρούς” και μία πλούσια συλλογή από μοναδικά εκθέματα.

Παναγία των Παρισίων

Στο Παρίσι βρίσκεται κι ένα από τα πιο σπουδαία αρχιτεκτονικά μνημεία του κόσμου και φυσικά, δε γίνεται να μην το επισκεφθείτε, για να το θαυμάσετε από κοντά. Η Παναγία των Παρισίων καταστράφηκε ολοσχερώς στη διάρκεια της Γαλλικής επανάστασης κι ανακαινίστηκε κατά τη χρονική περίοδο 1841-1864.

Ηλύσια Πεδία

Last but not least. Μία βόλτα στα Ηλύσια Πεδία, θα σας κλέψει την καρδιά. Πρόκειται για μία τεράστια λεωφόρο που έχει μήκος 1,9 χιλιόμετρα και πλάτος 70 μέτρα. Ξεκινάει από την Αψίδα του Θριάμβου και καταλήγει στην πλατεία Κονκόρτ και θα σας μαγέψει με τη μοναδική ομορφιά της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Coffee lovers: Πεντανόστιμη μους καφέ με δύο υλικά!

Ashley Tisdale: Γνωρίστε την εντυπωσιακή κατοικία της