in

Πρίγκιπας Harry: Ο φόβος για τα παιδιά και τη νέα γενιά

Η πρίγκιπας Harry συμμετείχε σε ένα webinar σχετικά με τον πώς ο ψηφιακός κόσμος και τα social media επηρεάζουν τα παιδιά και μοιράστηκε και τη δική του εμπειρία, ως πατέρας.

“Ως γονείς, η σύζυγός μου κι εγώ ανησυχούμε για την επόμενη γενιά που μεγαλώνει σε έναν κόσμο όπου αντιμετωπίζεται ως ψηφιακό πείραμα για τις εταιρείες, προκειμένου να βγάλουν λεφτά κι όπου το μίσος και το να βλάψεις κάποιον νορμαλοποιούνται κάπως. Θέλουμε τα παιδιά μας και όλα τα παιδιά να νιώθουν τη δύναμη να μιλήσουν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Harry.

Μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας σημείωσε πως τα δύο του παιδιά βρίσκονται ακόμα στην ηλικία της αθωότητας και τόνισε πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα προστατέψει.

“Μερικές φορές νιώθω πως μπορώ να τα κρατήσω μακριά από τα online “χτυπήματα” που μπορεί να αντιμετωπίζουν στο μέλλον για πάντα, όμως μαθαίνω να γνωρίζω καλύτερα. Δεν είμαι ειδικός στη νομοθεσία και την τεχνολογία, όμως είμαι ένας πατέρας και είμαι τυχερός που είμαι πατέρας με πλατφόρμα. Τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά για να βιώσουν ακόμα τον ψηφιακό κόσμο και ελπίζω πως ποτέ δεν θα χρειαστεί να τον νιώσουν όπως είναι σήμερα. Κανένα παιδί δεν πρέπει”, πρόσθεσε στη συνέχεια ο Harry.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fendi: Άνοιξε νέο κατάστημα στη Μύκονο!

Cameron Diaz: Η σχέση με την κόρη της κι η μητρότητα