Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές, έχουμε την τάση να “κολλάμε” σε συγκεκριμένες συσκευές και στο τέλος, καταλήγουμε να τις βαριόμαστε.
Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή για μία νέα πρόταση; Για μία νέα συνταγή, για να φτιάξετε το πιο νόστιμο τοστ με απάκι και πικάντικη γραβιέρα;
Ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή και θα το λατρέψετε!
Υλικά
100 γρ. ντοματίνια
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας βαλσαμικό
1/2 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι
4 φέτες πολύσπορο ψωμί για τοστ
60-80 γρ. απάκι σε φέτες
2 φέτες γραβιέρα πικάντικη
Εκτέλεση
Για να φτιάξετε το τοστ με απάκι και πικάντικη γραβιέρα, σοτάρετε τα ντοματίνια στο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά.
Σβήστε με το βαλσαμικό και προσθέστε το θυμάρι. Μοιράστε τα σοταρισμένα ντοματίνια σε 2 φέτες πολύσπορο ψωμί για τοστ και πάνω σε κάθε φέτα, βάλτε από 30-40 γρ. απάκι και από 1 φέτα γραβιέρα πικάντικη.
Κλείστε με άλλες 2 φέτες πολύσπορο ψωμί για τοστ και ψήστε σε προθερμασμένη τοστιέρα. Κόψτε το τοστ σε τρίγωνα και απολαύστε το!