in

Η Σίνθια Νίξον, το And Just Like That κι οι δεύτερες σκέψεις

Μπορεί να μην το γνωρίζουν πολλοί, ωστόσο, η Σίνθια Νίξον είχε πολλές επιφυλάξεις αναφορικά με το ρόλο της Μιράντα Χομπς στο “And Just Like That”.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για όλα στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε και δήλωσε πως δίσταζε να ενσαρκώσει ξανά τη Μιράντα Hobbs, αν δεν γίνονταν κάποιες ουσιαστικές αλλαγές .

“Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Πραγματικά δεν πίστευα ότι ήμουν έτοιμη να το κάνω, ήμουν πολύ διστακτική. Όμως όσο περισσότερο μιλούσα με τη Σάρα, την Κρίστιν και τον Μάικλ Πάτρικ Κινγκ πείστηκα ότι θα γίνονταν κάποια πράγματα που θεωρούσα απαραίτητα και αφορούσαν μια ουσιαστική αλλαγή σε ό,τι αφορά τη διαφορετικότητα που δεν υπήρχε στην αρχική σειρά. Με έπεισε το γεγονός ότι όλοι άκουγαν πραγματικά και το πόσο δουλέψαμε τελικά όλοι μαζί.

Οι χαρακτήρες είναι 55 ετών, άρα βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Και η εμμηνόπαυση έχει εμπνεύσει πολλά αστεία ανέκδοτα, έχει όμως και τις δυσάρεστες πτυχές της. Αλλά είναι και μια εποχή που οι γυναίκες έχουν περάσει δεκαετίες φροντίζοντας άλλους ανθρώπους και μπορούν να επικεντρωθούν ξανά στον εαυτό τους, στο ποιες είναι και ποιες θέλουν να είναι”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Νίξον, θέλοντας να εξηγήσει όλα όσα σκεφτόταν πριν ακόμη να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του reboot της πετυχημένης σειράς.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pink: Οι σπάνιες φωτογραφίες του γιου της και το τρυφερό μήνυμα

Τα διαφορετικά Χριστούγεννα της βασίλισσας Ελισάβετ