in

Σίνθια Νίξον: Υπερασπίζεται την Μιράντα και το νέο της πρόσωπο

Στο 8ο επεισόδιο του “And Just Like That” το κοινό παρατηρεί μία τεράστια διαφορά στον χαρακτήρα της Μιράντα, που ζητάει διαζύγιο από τον Στιβ, για να ανακαλύψει περισσότερο τον εαυτό της.

Η αλλαγή αυτή, σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς, ωστόσο, η Σίνθια Νίξον, που υποδύεται την Μιράντα Χομπς έδωσε τη δική της εξήγηση κι υπερασπίστηκε τον χαρακτήρα της.

“Όταν βάλεις μια αρνητική χροιά σε αυτό, μπορείς να το αποκαλέσεις κρίση ηλικίας, σωστά; Όμως μέσα από αυτές τις κρίσεις βγαίνουν παραγωγικά πράγματα κι είναι πως πλέον δεν είσαι τόσο νέος, αλλά δεν είσαι και γέρος και έχεις ακόμα χρόνο να σιγουρευτείς πως η ζωή σου είναι όπως τη θες να είναι.

Η Μιράντα είναι πολύ έξυπνη, πεισματάρα και πολύ δυνατή, όμως πάντα έμοιαζε να είναι σαν ένας ταύρος σε υαλοπωλείο, κάνοντας κατά κάποιο τρόπο επίθεση και μετά πηγαίνοντας να καθαρίσει τα γυαλιά. Νομίζω πως κάποιοι άνθρωποι δε λατρεύουν να βλέπουν τους χαρακτήρες κάπως ανισόρροπους, όμως εμένα μ’αρέσει αυτό. Σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είσαι, δεν τα έχεις καταλάβει όλα. Κι αν πιστεύεις πως έχεις καταφέρει να συνειδητοποιήσεις τα πάντα, γελιέσαι”, είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θέλετε να δείτε το δέρμα σας να λάμπει; Αυτό είναι το must-try scrub γι’ αυτή την εποχή!

Κλόι Καρντάσιαν: Η κόρη της είναι ένα μικρό μοντέλο!