in

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέα αλλαγή στο πρόγραμμά της

Η βασίλισσα Ελισάβετ, έχοντας ξεπεράσει πια τον covid, συνεχίζει τη ζωή και τις υποχρεώσεις της, ωστόσο, δεν υπερφορτώνει την καθημερινότητά της.

Η 95χρονη μονάρχης λέει “ναι” μόνο στις πιο σημαντικές συναντήσεις της ή σε διαδικτυακά meetings, ενώ αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, η Ελισάβετ δε θα δώσει το “παρών” στη λειτουργία με αφορμή την Ημέρα Κοινοπολιτείας, με το Παλάτι να ανακοινώνει πως η βασίλισσα ζήτησε από τον πρίγκιπα Κάρολο, να την εκπροσωπήσει στην λειτουργία.

“Μετά από συζητήσεις για τις προετοιμασίες, η βασίλισσα ζήτησε από τον πρίγκιπα της Ουαλίας να την εκπροσωπήσει στο Commonwealth Service στο Westminster Abbey. Η βασίλισσα θα συνεχίσει με τις άλλες προγραμματισμένες υποχρεώσεις της, συμπεριλαμβανομένων των συναντήσεών της από κοντά, την εβδομάδα που μας έρχεται”, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Η απόφαση της βασίλισσας να μην πάει στην εκκλησία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν έχει να κάνει με την υγεία της αλλά με το γεγονός ότι δεν νιώθει πλέον τόσο άνετα να μετακινείται.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σιένα Μίλερ: Εμφάνιση με άρωμα… Hollywood!

Χάλι Μπέρι: Ο συγκινητικός της λόγος για τις γυναίκες μας έκανε να υποκλιθούμε ξανά