in

Αμπερ Χερντ: Η κατάθεση για τον Τζόνι Ντεπ και τα βίαια ξεσπάσματα

Οι καταθέσεις συνεχίζονται και μετά τον Τζόνι Ντεπ, ήταν η σειρά της Άμπερ Χερντ να μιλήσει στο δικαστήριο, με την ηθοποιό να περιγράφει όλα όσα βίωσε στο πλευρό του πρώην συζύγου της.

“Είμαι εδώ γιατί με μηνύει ο πρώην σύζυγός μου. Δυσκολεύομαι να βρω τα λόγια να περιγράψω πόσο επώδυνο είναι όλο αυτό. Μου είναι τρομερό το να κάθομαι εδώ επί εβδομάδες και να ξαναζώ τα πάντα”, ανέφερε στο ξεκίνημα της κατάθεσής της η Άμπερ Χερντ και συνέχισε, γυρίζοντας αρκετά πίσω, στα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους:

“Με φίλησε και τον φίλησα. Ήταν μία πανέμορφη και αλλόκοτη εποχή. Ερωτευόμαστα. Έμοιαζε με όνειρο, ήταν η απόλυτη μαγεία. Ερωτεύτηκα τρελά αυτόν τον άνδρα. Όταν ήμουν μαζί του, το σώμα μου ηλεκτριζόταν. Είχα πεταλούδες στο στομάχι. Δεν έβλεπα καθαρά. Ένιωθα ότι με ήξερε, με έβλεπε όπως κανείς άλλος”.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για το πρώτο βίαιο ξέσπασμα του Ντεπ: “Σου φαίνεται αστείο, σκύλα; μου είπε. Και εγώ γέλασα γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Σκέφτηκα ότι δε γινόταν να μην είναι αστείο. Δεν κουνήθηκα, δε φρίκαρα, γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Και μετά με ξαναχτύπησε. Δυνατά. Έχασα την ισορροπία μου στην άκρη του καναπέ και ευχόμουν να πει ότι έκανε πλάκα. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι σηκώθηκα και έφυγα, αλλά δεν το έκανα. Όταν επέστρεφε, ήταν αυτός ο απίστευτος, γλυκός, γενναιόδωρος, ευγενικός άνδρας που αγάπησα. Αυτό που με κρατούσε ήταν η αναμονή, περίμενα να γίνει νηφάλιος. Με κρατούσε η ελπίδα πως θα ένιωθε έτοιμος να καθαρίσει”.

Η Χερντ υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν εθισμένος σε πολλές ουσίες, στο αλκοόλ και την κοκαΐνη κι όπως είπε, δεν μπορούσε να το ελέγξει όλο αυτό.

“Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούσε να ελέγξει την κύστη του και τον καθάριζα. Λιποθυμούσε μέσα στον ίδιο του τον εμετό… και μετά πηγαινοερχόταν κι έλεγε ότι δεν είχε πρόβλημα. Κανείς δεν του το έλεγε. Κανείς δεν ήταν ειλικρινής μαζί του”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι καταθέσεις συνεχίζονται, με τις δύο πλευρές να παρουσιάζουν τη δική τους οπτική και την κοινή γνώμη να παρακολουθεί τις εξελίξεις…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κέιτ Μίντλετον: Έκλεψε την παράσταση -ξανά- με το κομψό της στιλ

Μπιλ Γκέιτς: Το διαζύγιο κι η συγκίνησή του