in

Μπιλ Γκέιτς: Το διαζύγιο κι η συγκίνησή του

Ο Μπιλ Γκέιτς κι η Μελίντα Γκέιτς δεν είναι πια μαζί, με το διαζύγιό τους να απασχολεί ακόμη το κοινό.

Πρόσφατα, ο ιδρυτής της Microsoft εμφανίστηκε στην εκπομπή Today, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου και -μεταξύ άλλων- μίλησε και γι’ αυτή την ιστορια.

“Σσίγουρα έκανα λάθη και λαμβάνω πλήρη ευθύνη. Δε νομίζω όμως το να εμβαθύνουμε στα ειδικότερα στοιχεία είναι εποικοδομητικό αυτή τη στιγμή, όμως ναι, προκάλεσα πολύ πόνο και νιώθω απαίσια γι’αυτό”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Πριν από λίγους μήνες, ο Γκέιτς είχε παραδεχθεί την ύπαρξη παράλληλης σχέσης κατά τη διάρκεια του γάμου του, ωστόσο δεν έχει απαντήσει αναφορικά με το αν υπήρξαν κι άλλες γυναίκες, στη διάρκεια του γάμου του.

“Έχω ευθύνη για το ότι προξένησα πολύ πόνο στην οικογένειά μου. Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Νιώθω καλά που όλοι μας προχωράμε μπροστά τώρα. Το ξέρω πως τα διαζύγια είναι διαφορετικά, όμως είναι απλά μια τεράστια αλλαγή. Ήμασταν σύντροφοι. Μεγαλώσαμε κατά κάποιο τρόπο μαζί και τώρα είναι διαφορετικά. Δεν είμαστε παντρεμένοι”, κατέληξε ο Μπιλ Γκέιτς, χωρίς να μπορεί να κρύψει και τη συγκίνησή του, σε μία ιδιαίτερη στιγμή.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αμπερ Χερντ: Η κατάθεση για τον Τζόνι Ντεπ και τα βίαια ξεσπάσματα

Έμα Στόουν: Βρέθηκε στο ΣΕΦ και πανηγύρισε για τον Ολυμπιακό!